Valberedningen för IOGT-NTO Sydost söker engagerade och strategiska medlemmar

Tillsammans blir vi starkare och klyftigare!

Valberedningen för IOGT-NTO Sydost söker personer som vill ingå i den första ordinarie styrelsen för det nya distriktet. Är du en av dem? Eller känner du någon som skulle passa? Dessa ska väljas på IOGT-NTO Sydost första distriktsårsmöte, den 18 april 2020, i Nässjö. Distriktsårsmötena hålls vartannat år. Från och med den 1 januari 2020 utgör IOGT-NTO Sydost, ett av åtta distrikt inom IOGT-NTO.

Distriktsstyrelsen har en strategisk uppgift, vilket innebär att de ska ha ett längre tidsperspektiv och arbeta med prioriteringar, resursfördelning och idéutveckling, snarare än att vara de som genomför den konkreta verksamheten i distrikten.

Uppdraget som styrelseperson i en distriktsstyrelse innebär stort ansvar för att utveckla verksamheten. Det innefattar både spännande och svåra beslut, som innebär att en måste tänka långsiktigt och strategiskt. I vissa fall finns även ansvar för konkreta saker som fastigheter och personal.

I en distriktsstyrelse behövs olika typer av kunskaper, som kompletterar varandra. Kanske har du en unik kompetens och en idé om vad du kan göra? Välkommen att ta kontakt! Obs! Nomineringstiden gick ut den 20 februari.

Om du brinner för nykterhet, demokrati och solidaritet kan du vara rätt person att sitta i en distriktsstyrelse. Det är medlemmarna tillsammans som utvecklar organisationen, vår verksamhet och vår idé. Läs om vår organisation, verksamhet, idé och vision.

Valberedningen söker också personer till nätverk, arbetsgrupper och kommittéer som ska arbeta med genomförande och utveckling av verksamhet i distrikten i samverkan med föreningar, grupper, enskilda medlemmar och anställda verksamhetsutvecklare.

Tycker du att du själv eller någon annan skulle vara rätt person att vara med i en distriktsstyrelse eller en arbetsgrupp, utskott eller kommitté? Kontakta i så fall valberedningen i IOGT-NTO Sydost. Inför årsmöte 2020 behöver vi förslag/nomineringar, på lämpliga personer, senast den 20 februari 2020! Kontaktuppgifter finns längre ner på sidan.

Valberedare IOGT-NTO Sydost (Östergötland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Gotland) är följande:

Bo-Teddy Olsson, kontaktperson för hela valberedningen och valberedare för Kronoberg, 070 215 63 12, bo-teddy.olsson@iogt.se

Vill du sända ett mail till hela valberedningen använder du e-postadressen Vb_sydost@iogt.se

Hedvig Strömbom, valberedare Gotland


Lars Larsson, valberedare Jönköping


Göran Andersson, Britt-Marie Olofsson, valberedare Kalmar


Per-Åke Andersson, valberedare Östergötland

Av: Bo-Teddy Olsson, 2019-11-28

3 Responses to “Valberedningen för IOGT-NTO Sydost söker engagerade och strategiska medlemmar”

  1. CBD for Sale

    Valberedningen för IOGT-NTO Sydost söker engagerade och strategiska medlemmar - IOGT-NTO Sydost

  2. прочитайте этот пост здесь

    Valberedningen för IOGT-NTO Sydost söker engagerade och strategiska medlemmar - IOGT-NTO Sydost

  3. […] Kontaktuppgifter till valberedningen för IOGT-NTO Sydost hittar du genom att klicka på länken. Du hittar även en beskrivning på vilka personer vi söker – http://www.iogtntosydost.se/valberedningen-soker-engagerade-och-strategiska-medlemmar/ […]

Navigation

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00